Friday, January 1, 2010

Tak Rugi?



Salam...

Semalam ku g tgk AVATAR...Best giler!!! huhu
Sangat2 menakjubkan! Tmpt yg dorang reka tu mmg cantik sgt2...Terasa cam aku pon nk g situ gk... :)
Tapi kan, hero cite tu yg hensem tu la kan...ble jd avatar, trus jd xhensem...idong pesek, de ekor plak tu...huhu..
Pape pon, ku suke cite...Latar nye mmg AWESOME!
Plakon die pon bw watak dgn bagus btol! Kagum...aku kagum dgn sume yg terlibat dlm m'jayakan cite ni...Mesti bkn calang2 org...Cite ni gk b'jaya wat aku hmpir2 m'alirkan air mata(act.nk m'alir da tp thn spruh nyawa coz ari tu ku pkai maskara + celak, tkot itam plak air mata ku=COMOT!...Hehe)
Haha..nk habaq mai ni...smlm dlm cite tu de la part yg wat suspens...nk d jdkn cite, t'lps p'kataan ni drpd mlut ku..'eh, mak kau!' smpai org sblh toleh kat aku snyum2 sumbing...huhu...bikin malu jak =P
Hmmm…Skali lg…ku nak kate…klu hdup dlm komuniti yg besar & klu nk capai kejayaan yg besar, perlukan kerjasama yg padu…saling percaya & m’beri sokongan…Kejayaan pasti berpihak pada mereka yg kuat…kuat bkn je dr segi fizikal mahupon senjata cangih…kuat juga dr segi emosi, mental…

Selain tu, Tuhan selalu tlong org baik kan…org jahat msti kalah…adat dlm cite, adat gk kt dunia tp kdg2 Tuhan biarkan org baik sakit kt dunia tp bahagia kt akhirat…Insya-Allah…
Cite ni bnyk gak r mesej yang baik…kalau kte hayati btol2 (jgn hayati part tgkp cintan jak tau!) kte akn blaja sesuatu drpd cite ni…
Pape pon…aku mmg t’kesan ngn cite ni…sgt2 puas hati mse tgk td…Berbaloi2…hehehe
Sekian…Da~

*Kpd sesape yg blom tonton-Pergilah luangkan mase anda utk menonton
~xrugi..hehe~

No comments: