Thursday, January 19, 2012

2000 + 12 = 2012

Assalamualaikum..

Lame sungguh rasanya tak menjengah ke sini. Kesian ia, cam dianaktirikan la plak. Hehe.. Nak ku kata ku busy, tak pon. Then, nak ku kata ku tak de mende nak crita, rasanya macam2 idea berlegar dalam kepala ni. Jadi, masalahnya ialah penyakit M yang takde penawarnya. Entah bila la penyakit M nak berubah jadi penyakit R ye. -_-"

Hari2 dok baca blog orang lain. So, hari ni baru terasa nak update blog sendiri walaupon tak taw nak crita ap, walaupon idea melambak2 (al-maklum sajala, kalu spontan...automatik jadi blank). Jadinya, ikut jela jemari yang tak berapa nak runcing ni belari2 atas keyboard...taip ntah pape, juz nak wat syarat kejutkan blog yang da lame ngat tidur ni. =)

Tambahan, blog ni takde spesifikasi tentang apa2 pon. Sebab tu la blog ni kejap2 jaga, tido lme2. Hehe. Rasa2 nak bercerita n share, maka berjagalah blog ni, tetapi jika tidak, maka tidur sajalah blog ni.

Tahun ni tak cam tahun2 lepas saya. Kalau sebelum ni saya akan listkan segala azam dari yg tak penting kepada yang sangat penting. Tapi beza plak ngan tahun ni, takde persediaan ape pon yang saya buat. Tahun ni saya juz nk ikut kata hati je. Takde nak pikir banyak2 ngat, nak buat ape juz buat je. Nak bli ape juz beli je. Nak pegi mana2 juz pegi je. * Macam banyak duit la pulak main nak bli2 trus n pegi mane2 je. Hehe..

Rezeki tu Tuhan yg bagi, kalau kte usaha, ada la hasilnya nanti. Yang penting usaha & sabar ye. Hurm...dalam tak taw nak crita ap, panjang da ha crita. Hehe..okaylah. Simpan dulu crita yang lain2. So Long!

No comments: