Monday, November 19, 2012

Restoran Istana Bambu

Assalamualaikum,

Setelah sekian lama sunyi tanpa sebarang entry, kini saya muncul lagi! Hehe..penyakit 'M' biasalah...

Kali ni juz nak share gambar JJCM saya dgn kawan2 (Ija & Shu) satu mase dlu (uish, mmg lme pon..hehe). Jauh ktorang berjalan semata nak makan sedap, kat Ampang nun. Ktorg g malam sbb ramai kate view malam best. Memang pon! 

Makanan2 kat sini boleh tahan harganya, ktorg pon guna kupon yang bli kat adik-bradik groupon. Hehe. Cukupla rasa sekali tp series mmg best! Sedap2 semua menu..sehingga menjilat cengkerang ketam, walla!

Alamak nak crita menu tak brapa nak ingat da..maaf la ye. Cerita da lame. Hehe. Layankan je la gambar2 yang ada ni.


Pintu masuk...kamera tak canggih, jadi nmpk mcm scary je. Tapi sebenarnye nice view.  

Pondok jiran depan...tempat ktorg camni la tp versi kecik muat tuk 4 org. Best sangat!
Okay, bawah ni antara menu ktorang malam tu...sila la jamu mata. =)

Sup ketam + Udang masak cili rsenye la.
Ketam masak dgn telur masin.
Sayur asparagus goreng
Makan sehingga licin...hehe
Ahli forum seperti biasa Ija (kiri), Shu (kanan). Saya? Yg tgh amek gmbar dorg tu la.. ngeee~
 Sedap2 makanan kat sini, bagi saya berbaloi la dengan harganya. Kalau malam minggu ada persembahan lagi taw! Tempat makan pon ade yang berkerusi & ada yang pondok cam ktorg duduk ni. Boleh pilih tapi sape cepat die dapat la pondok tu terhad rasenye.


Restoran Istana Bambu 

Address: Lot 841-842 Jalan Ulu Kelang - Ampang, 68000, Ampang, Selangor, 68000
Phone: 03-4251-4717

2 comments:

Ash n Jam said...

malam2 ada nyamuk tak?? bendang kat luar tu tengah musim apa? :D

N.U.R said...

alamak, bru pasan komen ni..huhu...sorry
nyamuk xde sgt..tp bsar gak kawasan ia..